Заняття обласного «Ділового клубу методистів» за темою «Методист та інтернет: грані спілкування»




04 грудня 2018 року на базі бібліотеки – філії с. Куликівка Герцаївської ЦБС проведено заняття обласного «Ділового клубу методистів» за темою «Методист та Інтернет: грані спілкування».
         Заступник директора з питань наукової роботи обласної наукової бібліотеки Марія Довгань надала консультації по темах: «Бібліотека в житті цифрового покоління», «Сучасний методист: нові технології – нові можливості» та «Підвищення професійної компетентності в Інтернет-просторі». Обговорення методичних пропозицій до «Координаційного плану методичної роботи публічних бібліотек області на 2019 рік»; та методичні поради до оформлення звітності за 2018 рік надала завідувач науково – методичного відділу Тетяна Макарейчук. Про результати, рекомендації обласного соціологічного дослідження «Бібліотека і громада: умови успішної співпраці»  доповіла провідний методист Олена Гімчинська.
         Завідувач бібліотеки – філії с. Куликівка Тетяна Андрус презентувала проект «Libro Voiajeux» («Мандруюча Книга»), (Франція – Молдова – Україна), в рамках якого проведено майстер – класи, «Улюблені ігри своїми руками», інтелектуальні ігри, робота в командах, проведення бібліопікників, «Ніч в бібліотеці», гра «Мафія» у формі казки, хітом літа став «Читаючий гамак»  та тощо.
         Завдяки проекту збільшилось відвідування і читанність. Для бібліотеки було придбано 120 книг на суму 16 тисяч гривень, 30 ігор для дітей, зроблено підписку на періодичні видання.
Також було презентовано роботу кіноклубу «Книга на екрані для учнів та молоді» про видатних українських та зарубіжних письменників.
         В засіданні клубу методистів також взяв участь сільський голова Георгій Гологан, який вручив грамоту бібліотеці та подарував книги з нагоди 70 – річчя створення бібліотеки – філії.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Нормативно-правові акти на допомогу проведенню реформи децентралізації у галузі культури

Буковина в бібліомаршрутах